Kysymyksiä ja vastauksia

 • 1. Mitä eroa on malleilla 4ALL ja 4ME?

  Yksinkertaista. 4ME valmistetaan käyttäjän omien korvien mallin mukaan, eivätkä ne siten sovi kenenkään muun korviin. Molemmissa malleissa on kuitenkin sisällä sama tekniikka ja molemmat voidaan valmistaa käyttäjän valitsemissa väreissä. 4ALL mallien mukana toimitetaan kaksi eri kokoista vaihtopäätä, jotta ne sopivat kaikille.

 • 2. Miksi ammattilaisen täytyy ottaa korvavalokset kuulokkeita varten?

  Jotta HEAROS 4ME kuulokkeista tulisi mahdollisimman hyvin istuvat, täytyy myös korvavalosten olla mahdollisimman onnistuneet.

 • 3. Onko yksilöllisesti valmistettu HEAROS 4ME parempi kuin 4ALL?

  Molemmissa malleissa on sisällä samat korkealuokkaiset kaiutinelementit, mutta yksilöllisen muotoilun ansiosta 4ME mallit istuvat mukavemmin korvissa.

 • 4. Kuulostaako HEAROS 4ME erilaiselta kuin 4ALL?

  Jokaisen korvat ovat muodoltaan yksilölliset. Sen takia jokaisten 4ME mallien kuoret ja rakenne ovat erilaiset, mikä vaikuttaa myös siihen miltä ne kuulostavat. 4ALL malleissa on kaikissa sama rakenne, joten ne kuulostavat erilaisilta verrattuna yksilöllisiin kuulokkeisiin.

 • 5. Mitä eroa on 1-tie, 2-tie, 3-tie ja 4-tie kuulokkeilla?

  1-tie kuulokkeessa on sisällä yksi kokoäänialueen elementti, joka toistaa kaiken äänen. 2-tie kuulokkeet sisältävät tuplamäärän elementtejä. Esimerkiksi HEAROS PRO II kuulokkeissa yksi elementti toistaa bassotaajuudet ja toinen keski- sekä ylätaajuudet. 3-tie ja 4-tie versioissa ääntä toistavia elementtejä on vastaavasti enemmän.

 • 6. Miten korvavalujen ottaminen tapahtuu?

  Ensin korviin laitetaan pienet vaahtomuovitupot, jonka jälkeen niihin pursotetaan ihoystävällistä silikonia. Muutamassa minuutissa silikoni kovettuu ja valokset ovat valmiit. Koko prosessiin menee aikaa n. 15 minuuttia.

 • 7. Voiko jokin mennä vikaan valostenotossa?

  Ei. Valoksenottoa tekevät kokeneet yhteistyökumppanit, jotka tietävät kuinka saadaan paras lopputulos. Saat tietysti myös henkilökohtaisen opastuksen ennen valostenottoa.

 • 8. Mitä tapahtuu valostenoton jälkeen?

  Lähetämme valokset tehtaalle tilaustietojen kanssa ja n. kuukauden sisällä toimitamme sinulle postitse valmiit HEAROS kuulokkeet.

 • 9. Mitä korvavalujen ottaminen maksaa?

  Ei mitään! Kun tilaat Hearos 4ME kuulokkeet meiltä, kuuluu valostenotto hintaan.

 • 10. Miksi HEAROS kuulokkeet maksavat niin paljon?

  HEAROS kuulokkeet eivät ole halpatyömaassa massatuotettuja. Kuulokkeiden sisällä oleva tekniikka on korkealaatuista. Jokainen HEAROS kuuloke valmistetaan osaksi käsityönä ja yksityiskohtiin kiinnitetään paljon huomiota. Tuotteita tehdään vain tilauksesta.

 • 11. Miksi kuulokkeiden saapumisessa kestää niin kauan?

  Jokainen kuulokepari valmistetaan erikseen tilauksesta. Tuotannossa on käsityövaiheita ja korkealuokkaisen lopputuloksen takaamiseksi asioita ei voi kiirehtiä liikaa.