My Image

"Kun aloimme bändini kanssa käyttää HEAROS PRO -korvamonitoreita, nousi myös soittomme uudelle tasolle. Nyt kuulemme toisemme paremmin, soitamme paremmin ja kommunikoimme paremmin. Kuulokkeiden yleissävy on miellyttävä ja kirkas, mutta niissä on silti tarpeeksi botnea bluesrockiin. HEAROS -kuulokkeet antavat minulle itsevarmuutta, jotta voin antaa parhaani jokaisella keikalla!"

-Erja Lyytinen

My Image

"Olen käyttänyt Orelon korvamonitoreita jo ihan ekoista keikoista lähtien niiden hyvän istuvuuden ja mahtavan äänenlaadun vuoksi. Hyvän kuuntelun ansiosta olen voinut huoletta keskittyä olennaiseen eli esiintymiseen."

-Benjamin P.

My Image

"Ammattimaisessa bänditoiminnassa vaaditaan ammattitason työkaluja. HEAROS PRO IV -kuulokkeiden tasapainoinen toisto kaikilla taajuuksilla sopii makuumme täydellisesti. Vihdoinkin voimme kuulla toisemme tarkasti ja todella tuntea rytmin. Massiivisista kitarasoundeista huolimatta soundi ei missään vaiheessa puuroudu, vaan kuulokkeet säilyttävät balanssin hienosti!"

-Softengine

My Image

"Olen käyttänyt Orelon kuulokkeita ja suojaimia autourheilussa vuosia. Endurossa ja moottoripyöräilyssä tuotteet ovat myös aivan mainiot. Voin suositella lämpimästi kaikille menestysnälkäisille ja intohimoisille moottoriurheilijoille!"

-Aleksi Halen, kilpakuljettaja