My Image

"Kun aloimme bändini kanssa käyttää HEAROS PRO -korvamonitoreita, nousi myös soittomme uudelle tasolle. Nyt kuulemme toisemme paremmin, soitamme paremmin ja kommunikoimme paremmin. Kuulokkeiden yleissävy on miellyttävä ja kirkas, mutta niissä on silti tarpeeksi botnea bluesrockiin. HEAROS -kuulokkeet antavat minulle itsevarmuutta, jotta voin antaa parhaani jokaisella keikalla!"

-Erja Lyytinen

My Image

"Vaihto HEAROS PRO IV -korvamonitoreihin on ehdottomasti ollut yksi parhaista päivityksistä live-setuppiini. Erinomainen äänenlaatu, yhdistettynä mahdollisuuteen hallita lavan äänenvoimakkuutta, ei ainoastaan säästä korvia, vaan tekee myös joka hetkestä nautinnollisen."

-ONEVIOLIN

My Image

"Siirtymisen 4-tie monitoreihin huomasi heti ensi tahdeista. Erottelevuus ja stereokuva olivat selkeitä ja lavasoundista löytyi aivan uusia ulottuvuuksia. Ihastuin varsinkin korvan sisään menevästä materiaalista, joka lämmön vaikutuksesta pehmenee tiiviiksi ja hyvin ääntä eristäväksi paketiksi. Oman suorituksen pienimmätkin nyanssit erottuvat selkeästi!"

-Tomi Joutsen, Amorphis

My Image

"Rakastuin nopeasti HEAROS PRO IV:n soundiin ja istuvuuteen! Käytin niitä edustaessani Suomea Euroviisuissa, ja tehdessäni remixiä Paendan kappaleelle Limits. Lopullisen levy-yhtiölle toimitetun version tein tien päällä hotellihuoneessa korvamonitoreilla, mikä kertonee jonkin verran laadusta! :)"

-Darude

My Image

"Ammattimaisessa bänditoiminnassa vaaditaan ammattitason työkaluja. HEAROS PRO IV -kuulokkeiden tasapainoinen toisto kaikilla taajuuksilla sopii makuumme täydellisesti. Vihdoinkin voimme kuulla toisemme tarkasti ja todella tuntea rytmin. Massiivisista kitarasoundeista huolimatta soundi ei missään vaiheessa puuroudu, vaan kuulokkeet säilyttävät balanssin hienosti!"

-Softengine

My Image

"Olen käyttänyt Orelon korvamonitoreita jo ihan ekoista keikoista lähtien niiden hyvän istuvuuden ja mahtavan äänenlaadun vuoksi. Hyvän kuuntelun ansiosta olen voinut huoletta keskittyä olennaiseen eli esiintymiseen."

-Benjamin P.

My Image

"Olen käyttänyt Orelon kuulokkeita ja suojaimia autourheilussa vuosia. Endurossa ja moottoripyöräilyssä tuotteet ovat myös aivan mainiot. Voin suositella lämpimästi kaikille menestysnälkäisille ja intohimoisille moottoriurheilijoille!"

-Aleksi Halen, kilpakuljettaja